Vem är vi

Vi är dem ni kan förlita er på, som kommer att genomföra ett bra jobb. Vårt koncept ligger i att vi alltid ska påbörja arbetet inom en timme från den första överenskommelsen.

Varför oss

Vi har varit med i branchsen i nästan två decenium och vi har under denna tid växt till att vara en proffsig städfirma med kvalitet som huvudmål, både för oss och för våra kunder.

Vart finns vi

Ett mycket simpelt svar är att vi finns vart Du finns. Vi är verksamma över hela Stockholm och kan även ta emot beställningar från Stockholm till andra städer i Sverige.

Akut Städ & Flytt – Om oss


Städning, packning & transport i Stockholm

Ända sedan starten 2003 har vi Akut Städ & Flytt arbetat för att erbjuda effektiva tjänster för allt inom flytt och städ. Vårt mål är att fortsätta erbjuda förmånliga paket till bra priser.

Vi kallar oss för akutstäd inte bara av den anledningen att vi kan komma snabbt och när som helst. Utan även för att vi arbetar med effektiva metoder och alltid gör ett bra jobb. Vår personal har som mål at påbörja arbetet inom en timme efter beställning.

Allt inom flytt

Akut Städ & Flytt är ett flyttföretag specialiserade på helhetslösningar. Vi erbjuder allt från flyttstäd, packning till transport i hela Stockholm. Var inte oroliga inför flytten, vi är experter på allt inom flytt och städning.

Vi sköter hela flyttprocessen, från packning och flyttstädning till transport och uppackning. Vår flyttstädning skapar ett fläckfritt hem inför besiktningen!

Positiva medarbetare ger nöjda kunder

Akut Städ & Flytt har som mål att alltid erbjuda en positiv och hälsosam arbetsmiljö. Därför använder vi oss alltid av miljövänliga produkter. Vi förespråkar en frisk och glad omgivning och positiva medarbetare. Vi utför arbetet säkert, ansvarsfullt och till ett förmånligt pris.

Ett paketpris på allt inom flytt, städhjälp, packning och transport i Stockholm går alltid att diskutera.

Kontakta gärna oss om ni har några frågor om oss eller våra lösningar.